پایگاه خبری اقتصادی و تحلیلی نیوزبانک

جستجو

کاهش قیمت مرغ و میوه در هفته آغاز ماه رمضان

خبرهای بانکی- بررسی قیمت خرده فروشی کالاها در هفته منتهی به آغاز ماه رمضان نشان می دهد قیمت گوشت مرغ، اغلب میوه ها و سبزی های تازه روند کاهشی را تجربه کرده است.

به گزارش پایگاه خبرهای بانکی، آمار بانک مرکزی از میانگین قیمت خرده فروشی برخی کالاهای اساسی در هفته منتهی به 21 خرداد ماه جاری حاکی از ثابت ماندن قیمت گروه لبنیات در مدت یاد شده است اما بهای پنیر غیرپاستوریزه نسبت به هفته قبل 0.2 درصد کاهش یافت.

همچنین بهای تخم مرغ معادل 3 درصد افزایش یافت و شانه ای 80 هزار ریال تا 105 هزار ریال به فروش رفت.

در گروه میوه ها و سبزی های تازه، قیمت سیب قرمز معادل 2.5 درصد، سیب زرد 1.3 درصد، طالبی 1.6 درصد و کیوی 17.6 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه بین 2.5 درصد تا 30.2 درصد کاهش را تجربه کرد. تمامی اقلام گروه سبزی های تازه نیز بین 0.3 درصد تا 3 درصد افزایش قیمت داشتند.

بررسی قیمت گوشت قرمز و گوشت مرغ در مدت یاد شده نیز نشان می دهد در هفته سوم خرداد ماه بهای گوشت گوسفند معادل 0.1 درصد و گوشت مرغ 4.9 درصد کاهش یافت و قیمت گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود.

در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل 1.8 درصد و 1.4 درصد افزایش یافت و بهای برنج وارداتی غیرتایلندی ثابت ماند. در بخش حبوب نیز قیمت لوبیا قرمز معادل 0.2 درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.

در گروه قند، شکر، چای و روغن نباتی نیز در این هفته بهای قند 1.8 درصد و شکر 2.3 درصد افزایش داشت و قیمت چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.

منبع: ایرنا
تاریخ خبر: ۱٣۹۵/٠٣/۲٦

نظرات

٠ نظر

در صورتی که می خواهید پاسخ خود را دریافت کنید، ایمیل خود را وارد نمایید
ارسال نظر ...
نظری برای نمایش موجود نیست ، شما اولین نفری باشید که نظر می دهید!