پایگاه خبری اقتصادی و تحلیلی نیوزبانک

جستجو

برگزاری سمینار بین المللی توسعه زنجیره ارزش صنعت زعفران

نیوزبانک-نخستین سمینار بین المللی توسعه زنجیره ارزش صنعت زعفران به میزبانی بانک کشاورزی و سازمان توسعه صنایع سازمان ملل متحد (یونیدو) و در راستای «پروژه بهسازی زنجیره ارزش زعفران» چهارم اردیبهشت ماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار شد.

نخستين سمينار بين المللي توسعه زنجيره ارزش صنعت زعفران به ميزباني بانک کشاورزي و سازمان توسعه صنايع سازمان ملل متحد (يونيدو) و در راستاي «پروژه بهسازي زنجيره ارزش زعفران» چهارم ارديبهشت ماه سال جاري در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری نیوزبانک،دکتر محمد طالبي، رئيس هيات مديره و مدير عامل اين بانک و رئيس کميته راهبري «پروژه مشترک بانک کشاورزي و يونيدو» ، الساندرو آماديو، نماينده يونيدو در ايران، کارل شبستا، مدير پروژه بهسازي زنجيره ارزش زعفران، پروفسور هراچيو لوپز از انستيتو تحقيقات کشاورزي اسپانيا، مانوئل کارمنا و گونزالو آلونزو از اساتيد دانشگاه کاستيلا لامانچا، لپرز از شرکت مواد غذايي بيوتيک فرانسه، قدسي معاون جهاد کشاورزي استان خراسان رضوي، و تعدادي از چهره هاي دانشگاهي و استاني سخنراني كردند.
در مراسم افتتاحيه اين سمينار، دکتر محمد طالبي ضمن ارائه توضيحاتي درباره فعاليت هاي اعتباري و حمايتي بانک کشاورزي از صنعت زعفران و تمايل بانک به حمايت از ساير محصولات کليدي بخش کشاورزي ايران از قبيل خرما و پسته؛ بر شناسايي روشهاي بهينه و قابل اجراي ارتقاي بهره وري، کيفيت، بازاريابي و صادرات محصولات کشاورزي کشور را تاکيد كرد و مشارکت دست اندرکاران صنعت زعفران، دانشمندان و همه علاقمندان به توسعه کشاورزي ايران را براي نيل به دستاوردهاي مورد نظر و تحقق عيني اهداف را ضروري دانست.
وي در بخش ديگري از سخنان خود، افزايش توليد زعفران در ايران، ارتقاي فناوري و استانداردهاي بسته بندي و فرآوري زعفران، افزايش سهم توليدکنندگان ايراني در بازارهاي بين المللي زعفران، ايجاد و ارتقاي يک برند ايراني در صنعت زعفران، طراحي و اجراي سيستم تامين مالي زنجيره توليد و ارزش زعفران و راه اندازي مراکز آموزش تخصصي را از جمله اهداف اجراي پروژه بانک کشاورزي و يونيدو بر شمردند.
بر اساس اين گزارش، در اين سمينار مسايل ديگري از جمله نتايج مطالعات يونيدو در خصوص صنعت زعفران در ايران، شيوه هاي بهينه کشاورزي در ايران و اسپانيا، صنعت فرآوري و بسته بندي زعفران در ايران، اثرات دارويي زعفران، توليد محصولات غذايي و دارويي مبتني بر زعفران و بازاريابي محصولات زعفران مورد بحث و بررسي قرار گرفت و شرکت کنندگان داخلي و خارجي به تبادل نظر و تجربيات خود پرداختند.
همچنين هياتي متشکل از نمايندگان بانک کشاورزي و يونيدو از تعدادي از مراکز توليد و فرآوري زعفران بازديد کرده و ضمن گفت و گو با توليدکنندگان و فعالان صنعت زعفران، از نزديک با مشکلات، چالش ها، ظرفيت ها و وضعبت فعلي صنعت زعفران در ايران آشنا شدند.
اين گزارش مي افزايد؛ پروژه بهسازي زنجيره ارزش صنعت زعفران با منابع مالي بانک کشاورزي و همکاري مشترک بانک و يونيدو از تابستان سال 92 آغاز شده است.

تاریخ خبر: ۱٣۹٣/٠۲/۱٤

اخبار مرتبط

نظرات

٠ نظر

در صورتی که می خواهید پاسخ خود را دریافت کنید، ایمیل خود را وارد نمایید
ارسال نظر ...
نظری برای نمایش موجود نیست ، شما اولین نفری باشید که نظر می دهید!